Hotell London

The May Fair Hotell i LondonI vintras skulle jag och ett par kollegor resa till London med jobbet och denna gången fick vi lyxen att själva leta resa på ett hotell som låg centralt och nära anslutet till deras Underground-system (tunnelbana). Året tidigare var det chefen som snabbt bokade ett hotell åt oss och det var helt okej. Men vi tyckte att det kunde vara kul att prova något nytt för en gång skull. Den här gången valde vi det lyxiga hotellet The May Fair hotell och det var knappast något vi ångrade. Även om vi jobbade i princip 8-timmars pass så kändes resan ändå som avkoppling och det är mycket tack vare hotellet.

Om du vill boka hotell i London så rekommenderar jag avdelning hotell London på Londonportalen. Londonportalen är verkligen är bra webbplats med mycket information om London, så jag rekommenderar verkligen dig att ta en titt där. Det kan även vara smidigt att besöka billiga hotell som listar just billiga hotell och låter dig på enkelt sätt söka efter hotell med rum lediga under din vistelse.

Vi gjorde inte så mycket under de fyra dagarna som vi var där utöver jobbet. Vi tog en snabb titt på Big Ben och London Eye, åt på ett par restauranger och strövade omkring lite i centrum. Men det var ruggigt kallt så vi var bara ute och strosade runt i ungefär en timme. Längtar redan tillbaka och ser framemot nästa år när vi kanske kan prova ytterligare ett hotell.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s